Gratis les van Zhineng teachers via internet

Als je vroeg opstaat of laat naar bed gaat, kun je meedoen aan een of meer gratis webinars. Je kunt dan luisteren naar een sessie met de teachers Lu Zhengdao, Dong Xinjian, Xi Xiaofeng, Wang Lingling van www.daohearts.com.

Ik heb een keer meegedaan en vond het de moeite waard. De webinars zijn in het Engels en er is ook ruimte om vragen te stellen. Vertaald naar onze tijd zijn de webinars van 08.00 tot 09.00 en van 01.00 tot 02.00. Dus dat is nog te doen. Je moet je wel vooraf aanmelden. Dan krijg je een link in de mail waarmee je kunt inloggen tegen de tijd dat het webinar start.
De lijst met data vind je via deze link.

Meer informatie vind je op deze websites:
www.daohearts.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Harmonious-Big-Family/158633647485019
Skype: zhineng-qigong

Plezier! Peter Veen