Boek van Ed Monsma over ziek zijn en Chi Neng Qigong

Wat doet qigong met je gezondheid, je leven en je beleving van werk en relaties? Daar heeft iedereen een eigen verhaal over. In de interviews die in de loop van de jaren op dit weblog zijn verschenen, kun je daar al wat over lezen. Meestal heel beknopt natuurlijk. Voor wie daar een uitgebreid verhaal over wil lezen, heeft Ed Monsma zijn persoonlijke geschiedenis met gezondheid en qigong opgeschreven.

In een digitaal boek van 65 pagina’s lees je een eerlijk verslag van wat hem als arts is overkomen op het gebied van gezondheid en hoe hij daar met qigong weer vrijwel bovenop gekomen is. De titel van het boek is ‘Hoe Chi Neng Qigong me weer op de been hielp; vallen en weer opstaan’ en je kunt het boek gratis dowloaden en op je gemak op je eigen pc lezen.

Ja, het is interessant, want het is een openhartige geschiedenis over ziek zijn, weer (veel) beter worden en wat qigong daarin betekent heeft. Zelf zegt Ed Monsma: “Dit boek gaat vooral over Chi Neng Qigong en mijn persoonlijke strijd tegen intense chronische pijn en extreme vermoeidheid, die maakten dat ik mijn roeping/missie als arts moest beëindigen. Dit alles als gevolg van een fietsongeval. Vanuit een diep dal heeft o.a. Chi Neng Qigong me weer in de kracht gekregen waar ik nu ben. En bovenal bijna pijnvrij, dankbaar en gelukkig.”

Van harte aanbevolen. Dit is de downloadlink.

Plezier. Peter Veen – post@qiworks.nl