De laatste!

Beste lezer,
Al ruim vier jaar heb ik geen nieuwe posts geplaatst op het blog QiWorks/QiTalks. De onderwerpen hebben nog steeds mijn interesse, maar ik schrijf tegenwoordig over andere zaken. (Zie www.peterveen.nl/blog)

QiTalks trekt nog altijd veel bezoekers, daarom heb ik het de afgelopen jaren in de lucht gehouden. Maar het blog begint nu technisch te verouderen en ook sommige links en verwijzingen werken niet meer. Dus er moet tijd en liefde in geïnvesteerd worden om het allemaal weer goed te krijgen.

De eerste noodoplossingen heb ik uitgevoerd zodat de inhoud weer te lezen is, maar wat mij betreft blijft het daarbij.

Dus eind dit jaar gaat de stekker eruit. De inhoud verdwijnt en de namen qiworks.nl en qitalks.nl gaan voor een nette prijs in de verkoop. De bezoekers leid ik door naar een vergelijkbaar blog of naar een afscheidspagina ;-)

Of er moet zich iemand aandienen die op de een of andere manier door wil gaan. Suggesties zijn welkom via post@peterveen.nl

Ik heb alle informatie jarenlang met veel plezier gedeeld en wens je het allerbeste!

Hartelijke groet,
Peter Veen