DocBox / Word de baas over je geest en de werkelijkheid

De geest concentreren – en als verlengstuk daarvan je energieveld sterker maken zodat je op een goede manier, edelmoedig en vol acceptatie kunt omgaan met wie of wat er op je pad komt in een wereld die met de dag gekker wordt – werd door de Daoïstische meesters traditioneel gedaan door zichzelf opdrachten te geven. Meestal deden ze dat in de vorm van drie woorden. Zo’n reeks van drie hele sterke woorden volgt hierna. Herhaal die tenminste 81 keer voor een maximaal effect, zodat ze je door de week helpen alsof je op een vliegend tapijt zit dat aangedreven wordt door een innerlijke brandstof met een superhoog octaangehalte:

stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, stilte, kalmte, kracht, enz.

Om het effect te versterken, ervaar je stilte in het centrum van je brein, kalmte direct achter het midden van je borstbeen en kracht direct achter, iets beneden je navel.

Als je deze oefening opneemt in je dagelijkse routine, verandert je leven radicaal binnen 30 dagen.

En ook als je het maar één keer doet, levert het direct een heerlijk effect op.

Ik wens je een heerlijke tijd.

Doc

Vertaling Peter Veen