DocBox / Voor elkaar krijgen wat je maar wilt

Alles wat je wilt, kun je voor elkaar krijgen. Dat heb je eerder gehoord en vast en zeker ben je blij het bevestigd te krijgen, niet alleen nu, maar zo vaak als mogelijk, want je verstand is eraan gewend om af te glijden in negatief en angstig denken. Net als kinderen die een griezelfilm kijken – doet je verstand dat, of om precies te zijn, doe jij dat voor de adrenaline.
Je kunt bereiken wat je wilt.

Verwacht succes.

Omarm die gedachte. En gebruik wat van de energie die je normaal gesproken kwijt bent aan de angstbeelden over mislukking waarmee je jezelf opfokt en de stroom voor je adrenalineverslaving in stand houdt. Zie jezelf in plaats daarvan als succesvol.

Blijf je verstand trainen in het vasthouden van de gedachte dat de dingen goed gaan voor jou en iedereen om je heen.

Ga niet alle stappen visualiseren die je in het proces naar succes nodig hebt, maar zie jezelf voorbij het obstakel dat zich aan je voordoet, ga er met een quantum-sprong overheen en kijk dan voldaan en tevreden terug met een enorme glimlach op je gezicht en zeg ‘Kijk toch aan, ik heb het gedaan!’

Verwacht succes.

Verwacht succes in alles wat je doet vandaag – in je interactie met anderen, bij je opdrachten en taken, in alle woorden die je gebruikt – reken erop dat alles in goede aarde valt.

Verwacht succes, want succes doet niets liever dan juist die wens voor je vervullen.

Ik wens je dat het succes vandaag met ongeremde kracht langskomt, en je overweldigt met de ene geweldige verrassing na de andere.

Love, Doc

Vertaling Peter Veen