DocBox / Focus! (What you focus on grows)

Richt je vandaag eens niet op wat er allemaal mis kan gaan, want waar je je op richt, dat groeit. Stel je daarom liever voor dat de dingen gaan zoals je je dat voorstelt. De beste resultaten bereik je daarbij door je intentie zo breed mogelijk te houden. Dus focus niet op een specifieke gebeurtenis die op een specifieke manier moet plaatsvinden, maar bedenk hoe je je zult voelen als alles gaat zoals je hoopt en richt je intentie op het manifesteren van dat gevoel, van die beleving. Op welke manier de omstandigheden dat dan voor elkaar krijgen, laat je aan de omstandigheden zelf over. Het kan dus iets totaal anders zijn dan je verwacht, dat je in die staat brengt, en ook iets dat veel beter bij je past dan wat je zelf zou kunnen bedenken.

Maar het belangrijkste om je deze heerlijke dag te herinneren – als je tenminste wilt dat het een heerlijke dag wordt – is vooral dat je moet focussen op de gewenste uitkomst en niet op wat er allemaal fout zou kunnen gaan. Want waar je op focust, dat groeit – kijk naar deze video om dat besef nog wat extra nadruk te geven: http://www.youtube.com/watch?v=ylc4DekeOOI

With love, Doc

tekst: Barefoot Doctor – Stephen Russell
vertaling: Peter Veen