Nieuwe cd’s en dvd’s van Ooi Kean Hin

Eerst een zin in het Engels, dan dezelfde zin in het Chinees. Zo leidt Ooi Kean Hin je door de Lift Chi Up, de 3 Centres Merge en de Body & Mind. Heel bekend en vertrouwd en daarnaast ook heel vreemd en zangerig door de Chinese klanken. Ooi Kean Hin is een Zhineng-leraar uit Maleisië die ook regelmatig in Europa les geeft.
Als je hem kent, weet je wat je kunt verwachten: een goede sfeer, intense oefeningen en korte, maar heldere instructies. Ken je hem nog niet? Probeer dan eens de cd met je favoriete oefening.
Zelf doe ik m’n oefeningen meestal in stilte, maar als ik zin heb om me te laten leiden door een “stem” gebruik ik het liefste die van hem. Voor je beslist, kun je vanzelfsprekend luisteren naar een fragment. Dit zijn de opties:

Lift Qi Up en Three Centres Merge
De cd met Lift Qi Up en Three Centres Merge duurt 1 uur en 16 minuten. De 1e track is een LQU van 46 minuten, gevolg door een 3CM van 30 minuten. Je kunt beide oefeningen apart doen of in elkaar laten overlopen.

Body & Mind
De cd met de Body & Mind (incl. Tapping) duurt 1 uur en 15 minuten. Op deze cd wordt alleen Engels gesproken.

Laqi & Qi Regulation
De cd met Laqi & Qi Regulation (Healing) is weer in het Engels en Chinees. Eerst hoor je 10 minuten Laqi, daarna 20 minuten Qi Regulation (Healing). Ooi Kean Hin leidt je aandacht door je lichaam van je hoofd naar je voeten.

DVD’s
En dan zijn er ook nog 2 dvd’s met een lengte van bijna 2 uur. Een over alle aspecten van de Lift Qi Up en de 3 Centers Merge en een over de juiste uitvoering van de Body & Mind.

Luisteren en bestellen
Luister hier naar een fragment:
Lift Chi Up
3 Centres Merge
Body & Mind
LaQi & Regulation

De Lift Chi Up + 3CM kost 16 euro, de Body & Mind kost ook 16 euro en de Laqi & Qi Regulation kost 11 euro, inclusief verzending. De dvd’s kosten 32 per stuk, incl verzending.

Om de cd’s of dvd’s op een schijfje te bestellen, mail je met Ooi Kean Hin via okhpen@yahoo.com. Ze zijn ook te koop via de webshop van het Chi Neng Instituut.