Over de inhoud
Wil je weten wat Chi Neng/Zhineng Qigong is? Klik dan op Chi Neng/Zhineng Qigong in de balk onder het logo QiTalks. Daar staat een korte samenvatting.
Lees ook de Aanbevolen artikelen (zijbalk). Die geven je een goede indruk van wat er allemaal op QiTalks te vinden is.

Alle artikelen zijn ingedeeld in categorieën. Welke categorieën er zijn, zie je in de zijbalk. Ben je hier voor het eerst? Begin dan met artikelen in de categorie Basis. Dat zijn er al heel veel. Ook de DocBoxen en de meeste interviews zijn heel geschikt om erin te komen.

Over de navigatie
Terug naar de Voorpagina
Wil je terug naar de Voorpagina? Klik dan op het woord/het logo QiTalks bovenaan de pagina. Dat werkt overal.

Meer lezen van een artikel
Op de voorpagina zie je de eerste regels van de acht nieuwste artikelen. Wil je meer lezen van een artikel? Klik op de kop die erboven staat of op… meer>>

Een artikel/onderwerp zoeken
– Wil je een lijst van alle titels? Klik op Alle artikelen in de balk onder het logo QiTalks. De titels staan op volgorde van datum, de nieuwste staat dus bovenaan. Elke titel is een link naar het artikel. Dus klik erop als je het wilt lezen.
– Zoek je informatie over een onderwerp? Klik in het vakje Zoeken boven de zijbalk. Tik de woorden in waar je naar zoekt en klik op Zoeken. Je ziet een lijst met artikelen waarin de gezochte woorden voorkomen.
– Zoek je alle artikelen van hetzelfde soort? Alle DocBoxen of alle Interviews? Kies in de zijbalk voor een van de Categorieën. Je krijgt een lijst van alle artikelen uit die categorie.

Automatisch bericht
Je kunt automatisch een berichtje krijgen als er een nieuw artikel is. Klik daarvoor op het RSS-logo een eindje boven de zijbalk.

Social Media
Wil je een artikel delen op Facebook, Twitter of Google+? Een ‘like’ zegt niet zoveel meer. Dus als je QiTalks of een artikel de moeite waard vindt, maak er dan zelf een berichtje van op je Facebook, Twitter of andere platforms waar je actief bent. Hardstikke fijn als je dat doet!

Reageren
Commentaar geven staat voorlopig uit. Via die optie komt waanzinnig veel spam binnen (15.000 tot nu toe!). Maar je reactie is van harte welkom per e-mail . Dus wil je reageren of heb je een vraag, tip of suggestie? Mail me dan via: post@qiworks.nl.

Plezier!
Peter Veen