QiTalks is een weblog van Peter Veen, tekstschrijver, copywriter, vakantiehuisjeverhuurder, beeldend kunstenaar en Chi Neng Qigong-instructeur. Je vindt er mijn avonturen met qigong, Zhineng Qigong (of Zhineng Qigong) en aanverwante zaken. Ervaringen, oefeningen, overpeinzingen, links naar boeken en andere websites.

bellenblaas

Wat ik hier heb opgeschreven, is hoe ik het ervaar, wat mij opvalt en wat ik interessant of waardevol vind.
Neem daarom niet zonder meer aan dat het waar is wat hier staat. Beter is het te vertrouwen op je eigen ervaring en je eigen inzichten. Want wat ik denk, voel en beleef, hoeft niet voor jou te gelden!
Natuurlijk hoop ik wel van harte dat je er wat aan hebt en mail me vooral als je wilt reageren.

Zelf heb de oefeningen van Level-1 en Level-2 (en level-3) geleerd bij het Chi Neng Instituut van Patricia van Walstijn. Onder andere heb ik les gehad van internationaal erkende leraren als Li Hongshe, Jin Liu en Ooi Kean Hin. Daarnaast heb ik onder andere de drie levels van de School for Warriors van Barefoot Doctor Stephen Russell gevolgd, plus allerlei korte trainingen die ik interessant vind – van Sjamanisme tot de Haka dansen.

Thuis op de Wilmsboo
Zo nu en dan geef ik workshops en trainingen. De laatste tijd is dat vooral privéles aan kleine groepen van één tot vijf personen. Meestal doe ik dat ‘thuis’ op de Wilmsboo Zuidoost-Drenthe in Nieuw-Schoonebeek (mooie plek, zie wilmsboo.nl). Zo’n kleinschalige aanpak is intensief, met veel aandacht voor iedere deelnemer. Een datum vinden lukt vrijwel altijd op korte termijn. Dus mail me als je snel en goed Chi Neng (Zhineng) Qigong wilt leren.

Ik hoor graag van je.
Peter Veen post@qiworks.nl.